tisdag 20 maj 2014

Nagelgrejor från NY

Kanske möjligen är detta mitt sista inlägg om mina New York-inköp. Såklart kommer jag att skriva mer om produkterna vartefter jag provar dem, men jag tror nästan att jag visat inköpen i sin helhet nu om jag inte glömt något, jo förresten det kommer ett till! Just det, glömde en grej. Här är iaf de nagelprodukter jag köpte. Undantaget är min favoritnagelstärkare från Nailtiques som råkade hamna i ett annat, redan publicerat inlägg...
På vissa apotek fanns det realådor, jag letade såklart efter roliga saker där och hittade bl a två förpackningar nageletiketter från L'Oreal. Jag har inte testat deras etiketter tidigare. Köpte även nån slags dubbel-etiketter från ett märke som heter Kiss. Ingen aning om de är bra, men de var inte jättebilliga så de kanske har bra kvalitet, visar såklart när jag testat.
Mina favvo-etiketter från Sally Hansen fanns också i realådorna i några få varianter. Alla utom de med prickiga nageltippar inköptes till lägre pris än normalpris. De är annars ganska dyra, kring $12-13 dollar och det blir ju rätt dyrt eftersom de bara räcker till en manikyr. Dessa finns hyfsat billigt på eBay så jag köpte inte så många. De orm-silvriga ni ser till höger är nån sorts specialvariant som har ett medföljande överlack och som man ska härda under uv-lampa. Varför vet jag inte för de här etiketterna sitter jättebra även utan härdning... men jag köpte dem av ren nyfikenhet.
Tre stackars lack fick följa med också. Det är liksom ingen idé att släpa hem en massa nagellack när de finns så billigt på eBay nuförtiden. Speciellt Sally Hansens lack kan man köpa i flerpack med massa nyanser för ingen peng alls, säg till om ni vill ha tips på säljare där för jag har lite bra tips där om ni vill.
Ciaté-lacket är i miniformat (5 ml) och heter Social elite, det kommer inte till sin rätt på bilden så jag ska se om jag hinner lacka med det snart så ni får se bättre bilder. Detta hittade jag på Sephora. Jag såg ett skitläckert lack från Formula X som var turkost med svarta flecks, men det var slut på varenda Sephora jag besökte och kvar stod bara den retsamma testflaskan... typiskt! Men jag förstår att det var populärt för det var verkligen unikt.
Ett Lustre shine-lack från Sally Hansen fick hänga med, mest för att jag ville testa ifall det är en bra formula inför ev större inköp på eBay, de har nämligen en urläcker finish de här lacken. Detta heter Azure och jag lovar såklart även här att visa en manikyr när jag hinner lacka.
Snabbtorkande överlack är en stapelvara hemma hos mig. Detta från Nicole by OPI har jag inte testat tidigare, men jag vet ju att OPI's Rapidry är en favorit. Gillar designen på Nicole-lacken.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Det är så kul att se allt du har köpt! Jag tar nog tacksamt emot tips på EBay säljare, främst ifall dom har Sally Hansen nagelolja. Det var den jag använde när mina naglar blev så fina. Tror den finns i Köpenhamn, men där är jag inte alltid. Jag köpte min i Finland, där är jag inte så ofta heller. Man kan ju kolla och se i alla fall?

Ninni sa...

Jag ska skriva ihop ett inlägg om bra säljare.

Kerstin sa...

Många fina grejer! Det blir spännande att höra vad du tycker om överlacket och det blå Sally Hansen!

Ninni sa...

Lovar, det kommer...