tisdag 13 maj 2014

Testar ny hudvård från koreanska It's Skin

Minns ni att jag häromsistens testade produkter från koreanska Etude House? Jag gillade verkligen produkterna i testkitet och skrev om dem här. I samma veva som jag köpte det kitet så köpte jag även ett kit från ett annat koreanskt märke som heter It's Skin. Jag har bl a en superskön handkräm från det märket och den är snart slut. Nu har jag börjat prova hudvårdskitet och jag tänkte visa er vad det innehåller.
Produkterna kom i en rätt så stor förpackning, det är alltid svårt att fota saker som är metall-glänsande, men jag tror ni ser. Serien heter Prestige D'Escargot. Ni som kan franska vet att Escargot betyder snigel. Snigelsekret är nämligen en av ingredienserna i detta kit och det ska vara välgörande för huden. 

Jag har googlat lite på It's skin och de säger att inga sniglar kommit till skada när de utvunnit sekretet. Jag undrar om de helt enkelt låter sniglarna ta sig fram och därefter samlar upp slemmet? Låter inte så trevligt om ni frågar mig, men jag har tidigare testat andra snigelprodukter från det koreanska märket Missha och de gillade jag så jag försöker få bort sniglarna från näthinnan. 
Kitet innehåller:

  • Två masker (sånna där ark man lägger på huden tror jag, har inte testat ännu), det innehåller även en rengöring
  • BB-kräm (som ska få ingå i mitt BB-krämstest tänkte jag). Denna har jag faktiskt använt ett tag men håller lite på mitt utlåtande.
  • Löddrande rengöring
  • Ansiktsvatten
  • Lättare ansiktslotion, dvs en tunn form av ansiktskräm som jag tänker ha som dagkräm
  • Ansiktskräm i burk som jag tänker använda som nattkräm 

Är ni nyfikna? Jag ska testa grejorna ordentligt och jag kommer att skriva ett utlåtande när jag känner mig redo.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Spännande! Verkar lite läskigt med sniglar, man undrar lite hur dom gör!

Ninni sa...

Ja, egentligen vill man kanske inte veta...