fredag 16 maj 2014

Lily Lolo - nya förpackningar och roliga nyheter

Det brittiska mineralmärket Lily Lolo lanserar nu nya produkter och har även gjort om sina förpackningar. Från att ha haft en gullig stil på förpackningarna så har de nu tuffat till sig och gjort förpackningarna moderna och stilrena. Jag måste säga att jag gillar båda varianterna. 
Lily Lolo, grundades 2005 av Vikki Khan och hon döpte märket efter sina systrar Lisa och Lorraine. Tillverkningen sker i England och produkterna är 100% naturliga samt innehåller inte bismuth, parabener och nanopartiklar. Jag fick hem lite produkter från det befintliga sortimentet och även en nyhet som Lily Lolo nu lanserar.
Att välja foundation-nyans kan vara svårt online, men jag tycker jag lyckades fint och dessutom så är ju mineralfoundations mer förlåtande i nyansen än flytande sådana. Nyansen jag valde heter Popsicle. Denna kostar 269:-. Ska bli kul att prova!
 Gillar skarpt att produkten kommer i stängbar dosa så att man kan ta med sig burken i väskan.
 Jag fick även ett rouge, nyansen heter Ooh la la och är precis en sån nyans jag själv skulle valt. Pris 209:-
Jag fick föreslå lite nyanser som skulle skickas till mig som sagt och läppglanset Whisper är ju precis en Ninni-nyans. Att det sedan doftar lite åt vaniljhållet och känns ljuvligt mjukt på läpparna kommer göra detta till en favorit, det känner jag på mig. Läppglansen från Lily Lolo kostar 179:- och det åker rakt ned i handväskan i detta nu.
Jag fick även en av märkets nyheter - de lanserar nämligen pressade skuggor. Så spännande! Nyansen jag fick heter Rolling stone och som ni redan vet så är det just sånna nyanser som jag brukar dras till så där prickade de också rätt! 169:- kostar de pressade skuggorna och de lanseras i 20 nyanser.
Jag tänkte att jag swatchar i två olika ljus så att ni ser nyanserna ordentligt. Jag har swatchat på bar hud på handen utan primer och jag gissar att skuggan kommer att bli mer intensiv med en primer under.
En annan nyhet från märket är ögonbrynsduos där en halvan är ett vax och andra halvan en brynskugga. Dessa kommer att kosta 169:-.

Produkterna från Lily Lolo finner ni hos Eleven, Ellos, Beautyplanet, Brallis, Affection Värmland och på utvalda salonger runt om i landet. Ser ni något ni blir extra sugna på tro?

5 kommentarer:

Lotta L sa...

Ser fint ut! Jag har inte riktigt fått kläm på det där med mineralfoundation, den lösa varianten. Hur mycket ska man ta och hur gör man egentligen. Men nu har jag bokat in mig på gratis makeup rådgivning på apoteket, Idun har det. Så får jag se hur dom gör och om det passar mig. Undrar om jag inte är för gammal .
Min käre man har smart nog parerat in denna dagen med att vi ska till tippen och slänga bråte, hå hå ja ja... Så fräsch jag kommer att känna mig. Vill inte klydda med att försöka byta dag, så nu får det vara så.

Ninni sa...

Bara häll lite puder i locket och joxa med kabukin, ta lite i taget och applicera med cirklande rörelser. Busenkelt, och jag tror inte man kan vara för gammal för mineralfoundation. Men ta hellre för lite än för mycket.

Minerva sa...

Fina grejer, jättesnygga förpackningar! Tror inte att jag har testat något från märket faktiskt.

Ninni sa...

Jag kommer skriva mer när jag testat ordentligt, men läppglanset är underbart.

Lackert sa...

Fina färger och kul med ny design