lördag 9 juli 2011

Härlig duschkräm från Yves Rocher

Yves Rochers duschkrämer är riktiga fynd, jag har provat flera stycken olika varianter vid det här laget, det kommer ständigt nya dofter på dessa. Denna med aloe vera är en av de härligaste. Den doftar sådär ljuvligt svagt fräscht av aloe vera - ja, lite åt det "gurkiga" hållet. Känns urfräscht i sommarvärmen. Billig är den också kostar sisådär 22:- för en flaska på 200 ml så varför tveka?

6 kommentarer:

Shamrock sa...

Det var länge sedan jag provade något av Yves Rocher men nu när du säger det kommer jag ihåg att de hade många bra saker. De hade ju en butik i Stockholm förut men den finns inte kvar - det är nog därför jag glömt bort dem

Caroline sa...

Vilka fler dofter har du provat från denna duschgel? Är nyfiken på den som ska dofta bomullsblomma!

Ninni sa...

Shamrock, har de inte kvar någon butik i Stockholm? Minns att det fanns en på Sergelgatan i stan och en i Solna Centrum.

Caroline, har jag inte testat den med bomullsblomma. Men jag har testat den med apelsin och den med kaffedoft och säkert någon mer. Den fanns en som var i lite mer avlång flaska som doftade syrén och den var helt fantastisk så om du hittar den så är den också ett kap.

Emma sa...

Hej! Jag undrar om du har fler favoritprodukter från Yves Rocher? Jag tog tillfället i akt förra veckan och handlade lite saker när dom hade att man fick ta valfri produkt gratis, men vågade inte riktigt beställa hem oprövade produkter. Jag älskar också deras bad och dushsortiment, plus att det är så otroligt billigt.
Har du testat Yves rocher produkter för ansiktet eller sminkprodukter?

Ha det bäst!

Ninni sa...

Jag har flera favoriter. Deras kroppspeeling med aprikos är ljuvlig, finns här:
http://www.yves-rocher.se/control/kroppsvard-och-solskydd/kroppspeeling/peeling/?cmSrc=Category
Sen gillar jag deras serie Sebo Specific när jag har lite fetare hud på sommaren, den finns här:
http://www.yves-rocher.se/control/hudvard/fet-hud/
Ofta har de jättebra erbjudanden där man får med prover och alla möjliga små roliga saker när man handlar. Det är så billigt att handla på YR att man aldrig behöver känna sig lurad.

Becca sa...

Jag har den men har inte testa den ännu..