söndag 17 juli 2011

Söker medlidande

Såhär ser vår dusch ut. Den har sett ut så i tre veckor! Tre veckor utan en ordentlig dusch. Det känns som om vi är ute och campar. Jag som annars älskar att duscha försöker nu bara få det överstökat så fort som möjligt. Att göra härliga peelingar, raka benen, göra hårinpackning etc är inte att tänka på när man har ett äckligt duschdraperi klistrat kring kroppen. Utan klädnypan och snöret skulle det vara ännu värre. Anledningen är att rörläggaren råkade panga en ruta när han skulle installera vår nya fina duschkabin. Rörläggaren hade redan rivit vår duschvägg som stod där innan. Den där rutan skulle komma efter en vecka hade leverantören lovat. Sen gick duschkabinsföretaget Svedbergs på semester. Utan att leverera vår glasruta. Tack så jävla mycket Svedbergs! Jag har lust att säga väldigt fula ord till Svedbergs ska ni veta. Ni ska ju inte tro att de kommer och torkar upp på golvet när vi har duschat.

7 kommentarer:

Carina (TotalBeauty) sa...

Jobbigt! Rörläggaren borde få kompensera er för detta.

Kram <3

Ninni sa...

Fast det är inte rörläggarens fel för han har ringt som en galning till leverantören. Kraschen av rutan berodde på att glaset hade någon felspänning, dvs fabrikationsfel. Rörläggaren frågade om vi ville att han skulle komma och sätta upp en kant på golvet sålänge, men det hjälper ju inte... snyft.

Tina (Beleza) sa...

Fy vad dåligt av dem! Jag hoppas verligen ni inte ska betala för rutan när ni väl får den installerad.

Kerstin sa...

Vilka jäkla puckon :(

Des sa...

Vilken otur!

Ninni sa...

Vi bor i en hyresrätt så vi får nog vara glada att vi öht får en kabin... suck. Hade jag betalat själv hade jag såklart returnerat denna kabin och köpt en annan.

Anonym sa...

Fairshopping!