måndag 13 maj 2013

Apotek Hjärtat laddar för sommar

Apotek Hjärtat är på hugget just nu! De lanserar en ny serie med massor av produkter, den heter Apolosophy. Namnet känns modernt och produkterna känns också moderna med snygga stilrena förpackningar. Jag har fått hem ett gäng för att testa och tänkte börja med att visa er de här solskyddsprodukterna som jag tänker ta med mig till Spanien om ett par veckor.

Apolosophy lanseras i Göteborg, Stockholm och Malmö nu under maj månad och i övriga landet under hösten.

Den lilla vita flaskan innehåller solkräm för ansiktet i spf 30. Den är oparfymerad och kommer i en praktisk pumpförpackning på 50 ml. Krämen har fotostabilt UVA- och UVB-skydd. Jag testade den på handen och är helt imponerad av hur lätt och o-fet den känns på huden. Den sjönk in på två röda utan att kladda! Jag som avskyr att solkrämer med höga solskyddsfaktorer alltid känns jättekletiga och kakiga på huden! Jippi! En sån här flaska kostar 109:-.

Den större flaskan innehåller en oparfymerad transparent solspray som också har spf 30. Den har också fotostabilt UVA och UVB-skydd. Den känns pyttelite oljig i konsistensen, men inte så det stör. Jag sprayade lite på benet och den blir lite blank, men det blir bara snyggt på bruna ben. Man ska ju inte ha den i ansiktet. Sprayfunktionen gör att man får ett väldigt tunnt lager och det är ju bra om man inte vill kladda för mycket. Man ska dock inte snåla, det står tydligt på flaskan att man ska ta en handfull till hela kroppen. Men man kanske kan spraya lite i taget och låta det sjunka in lite emellan. Flaskan innehåller 200 ml och kostar 169:-.

Jag har fått hem produkter från Apolosophy's make up-serie också. De kommer jag att visa i nästa inlägg.

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Testar du den i ansiktet innan du åker? Jag har också känt på den och tyckte att den kändes jättebra precis som du skriver. Men den ska ju klart kännas bra och funka i ansiktet också! Är ett möjligt nästa köp. Just nu har jag Cliniderm Light and Mattifying.

Ninni sa...

Kanske, beror på vädret, idag är det riktigt ruskväder. Det var inte kul för jag sprang Vårruset...