lördag 11 maj 2013

L'Oreal True match concealer Vanilla

Den här lilla grejen damp ned i min brevlåda häromdagen. När jag fyllde år i april så fick jag en rabattkod på fem pund från Feelunique. Direkt när min P50P var över så lade jag en beställning. Egentligen behövde jag inget, men det vore ju synd att låta pengarna brinna inne så jag slog till på den här concealern från L'Oreal, concealers behövs ju alltid och de är min bästa vän när jag är trött på mornarna (ja, förutom kaffe då).
Concealern kommer i en tub med läppglansapplikator. Den är väldigt täckande så lite räcker långt. Detta är färgen Vanilla. Den kanske är lite för ljus för mig, men jag tänker använda den till att ljusa upp mina mörka ringar under ögonen och på näsvingarna och bara ta pyttelite.
Feelunique tar £6,99 för denna så jag gav alltså bara £1,99 för den eftersom de bjöd £5. Ett kap tycker jag. Frakten är ju gratis och leveransen tog ca en och en halv vecka om jag minns rätt.

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Nyfiken hur den täcker och funkar!

Kerstin sa...

Kaffe och concealer är en helig duo :)

Ninni sa...

Lotta, de täcker helt ok, jag gillar den! Kanske är den inte lika effektiv som ett stift när det gäller att täcka finnar, men bättre än t ex YSL-pennan.
Kerstin, så är det!