onsdag 22 maj 2013

Bare Minerals - Multi-wrinkle repair

För ett tag sedan fick jag hem det här serumet från Bare Minerals hudvårdsserie. Jag har skrivit mer on det här och här. Därför tänker jag inte presentera innehållet för er igen för det känns lite tjatigt. Bara klicka på länkarna om ni vill.

Nu har jag testat detta serum ett tag och är redo för ett utlåtande. Nu undrar ni kanske varför jag inte skriver en regelrätt recension, men det beror på att det doftar lavendel. Jag gillar ju inte den doften så den skulle dra ned betyget och det känns lite orättvist eftersom jag vet att många av er älskar lavendel. Detta är nämligen en mycket skön produkt om man bortser från doften. Jag använder ju serum under dag- och nattkräm så i detta fallet störs jag inte nämnvärt av den och det är ju bra eftersom jag gillar effekten. Det känns på något sätt lite high-tech.

Konsistensen är lätt, men ändå lite krämig och känslan på huden är jätteskön. Lite lugnande på något sätt och det är ju bra i detta stressiga samhälle. Min hud verkar må mycket bra av den här produkten. Som ni vet så håller jag på att testa en massa krämer (just nu av märke Nuxe) och sånt kan ju få huden att sparka bakut, men det har inte min hud gjort alls. En och annan småplita har jag, men det brukar jag ha annars också.
Förpackningen är väldigt föredömlig, en snygg pumpflaska. Ett eller två tryck räcker fint för ansikte och hals. Det enda negativa är väl kanske priset, en sån här förpackning kostar 649:-, vilket kan kännas lite saftigt för 30 ml. Speciellt om man använder den morgon och kväll för då går flaskan åt fort.

Inga kommentarer: