torsdag 9 maj 2013

Estee Lauder - Crystal Pink

Man kan ju fira våren på en massa olika sätt. Jag gör det bl a genom att ta fram ett nytt fint läppstift ur mitt förråd. Den här gången föll valet på ett stift från härliga Estee Lauder. Färgen heter Crystal Pink. Jag trodde att det skulle vara lite mer skimrigt, men det är mer som ett ett krämstift.
Älskar nyansen, den är verkligen som mina läppar fast bättre, lite brunrosa och rätt så transparent, vilket gör att jag inte behöver använda spegel när jag applicerar.
Estee Lauders läppstift är mina favoriter, de är som läppcerat på läpparna, återfuktar jättebra och doftar underbart. Dessutom är hylsorna underbart fina. Synd att de är så himla dyra bara, de kostar 305:-/st i butik här i Sverige, vilket jag tycker är hutlöst. Kan möjligen tänka mig att köpa när de har GWP-erbjudanden. Jag köpte mitt stift på Nordstroms i LA där de kostar kring 175:- i svenska pengar.

4 kommentarer:

B R O W N S U G A R sa...

Dyrt men lyxigt :}
Jag skulle bli jätte glad om du vill ta 1 minut av din tid & rösta på min Doris (& samtidigt ha chansen till ett presentkort på 2000 kronor) Hon är så jäkla söt på den här bilden! Länk hittar du i detta inlägget - http://brownsugar.blogg.se/2013/may/rosta-pa-doris.html#comment

Lotta L sa...

Så fint! Älskar läppstift och lyxiga läppstift är ju inte fel! Länge sedan jag unnade mig något sånt, köper mest budget. Men i sommar ska jag ut o flyga, får se om det blir något då!

Kerstin sa...

Finfint på dig! Det är alltid kul att lyxshoppa lite på resa :)

Ninni sa...

Brownsugar, jag har röstat. Lotta, ja ibland får man handla, men det känns inte bra att betala dyrt... Kerstin, tack! :-)