söndag 19 maj 2013

Milani Gold, Sephora by OPI In the shadows och Dyrberg/Kern

Oj, vilken rubrik va? Man kan säga att detta inlägg är tre i ett! Ok, var ska jag börja? Jo, jag börjar med ringen. Efter att jag köpte min nya handväska så hade jag ju 500:- i värdecheckar på Åhléns eftersom man fick 100 för varje femhundring man handlade för, de gällde bara i två veckor så jag fick vara lite snabb.

Jag behövde verkligen ingenting och i det läget har man ju chansen att köpa sig något man inte unnar sig annars. Jag brukar alltid gå och spana på de fina smyckena från Dyrberg/Kern på Åhléns City. De är rätt dyra för att vara bijouterier, men jag har hört att de ska hålla färgen mycket bättre än billigare märken. Därför fick det bli en ring därifrån. Den passar fint till min klocka och känns lite modern samtidigt som den är klassisk på något sätt. Den är inte för stor så att man fastnar överallt, jag ville att den skulle funka i vardagen med bärande av matkassar och cykling mm. Jag lade till en liten slant, men det var det värt. Visst är den underbar? Det fanns en likadan fast som var mörkare, den var också snygg.
Jag älskar ringen! Hoppas nu att den verkligen håller färgen och inte tappar några stenar. Tänker ju inte precis ha den på när jag städar badrummet. Har ni några smycken från Dyrberg/Kern, hur upplever ni kvaliteten?
Nu går vi över till nagellack va? När Cherryculture hade 40% på hela sortimentet från NYX så passade jag på att slänga in en beställning. Ni ska snart få se resten, men jag börjar med det här guldglitter-lacket som kommer från Milani, det ingick såklart inte i NYX-rabatten, men det är så fint att jag inte kunde låta bli när jag ändå beställde.
Jag har länge tänkt att det skulle vara snyggt med en mörkbrun bas och ett guldglitterlack över. Och visst hade jag rätt? Milani Gold innehåller rejält med glitter, detta är bara ett lager, det är lite tjockt i konsistensen, men det är helt ok när man bara behöver måla en gång. Jag äger nog inget annat lack som har så tätt mellan kornen som detta, mycket nöjd!
Det andra lacket kommer från Sephora by OPI och heter In the shadows. Jag har haft det rätt länge, men jag tror inte jag visat det för er tidigare. Tyvärr så är det rätt så blaskigt, jag hade velat ha något mer täckande mörkbrunt lack. Penseln är dessutom för smal för min smak så att man får dutta för mycket och det blir ojämnt. Men det syns ju inte så mycket när man har glitterlack över iaf.
Jag har flera lack från Sephora by OPI och de andra gillar jag mycket bättre.

8 kommentarer:

Linda sa...

Jättefint! Jag har funderat på att köpa just det lacket från Milani men har inte köpt pga inte vet hur tätt glittret blir och hur många lager man behöver för att det ska bli snyggt men nu behöver jag ju inte fundera mer :)
Ringen var jättefin :) har inget från det märket

Lotta L sa...

Fina grejer! Snygga lack och jättefin ring!

m sa...

snyggt!

Sminkan sa...

Snygg manikyr och ring! Bra köp!

Ninni sa...

Tack, ja jag är jättenöjd med Milanilacket o ringen, men inte med det bruna lacket som sagt.

omygloss sa...

Superfin ring, superfina naglar!

Ninni sa...

Tackar!

Kerstin sa...

Himla snyggt!