lördag 18 maj 2013

Tio tomma

Här kommer senaste skörden av tomma förpackningar:

  • Sanex deo Natur Protect, suverän deo såsom alla Sanex deos. Jag kommer att köpa på mig ett par till av dessa när jag åker till Spanien i juni. Köper ett gäng varje år för det är de bästa deosarna till det bästa priset.
  • Bath & Bodyworks Country chic och Sweet Pea bodylotions. Sköna krämiga och doftar gott. Favoriten av dessa två är Sweet Pea, men Country Chic var också mysig. Har en till i en tredje doft som jag inte testat ordentligt ännu. Har för mig att man köpte 3 och betalade för 2, köpte dessa i Los Angeles. 
  • Clarins Hydra Quench serum och fuktkräm - sköna produkter som doftar gott. Clarins är verkligen ett av mina favoritmärken. 


  • La Roche Posay Purifying foaming gel, bra och basic ansiktstvätt som löddrar. Oparfymerad. Den liknar Cliniques Liquid facial soap, jag skulle nog säga att denna är ett bra budgetalternativ, fast jag vet inte riktigt vad den kostar i jämförelse. Tror dock inte den passar väldigt torr hud för den tvättar verkligen squeeky clean för att uttrycka sig på utrikiska. 
  • Bare Minerals Flawless definition mascara, recension här. Denna skulle jag slängt för länge sedan, den hade hamnat längst ned i min sminkbox. Det är bra att städa ibland...
  • H&M Eyebrow fix, ser inte fräsch ut längre. Helt ok produkt till budgetpris. 
  • Mavala läppbalsam, trevligt och lite lyxigt. Svag vaniljdoft. 
  • Soap & Glory Smooch operator läppbalsam, jag är inte särskilt imponerad, men gjorde slut på den iaf.

Sen får ni två bonusprodukter som familjen tillsammans gjort slut på.

Den första är Sephoras handtvål med chokladdoft som barnen haft som duschtvål. Den är som att tvätta sig med chokladsås, inte så kul för en vuxen kanske, men för att få barnen att tvätta sig så är den ok. Jag misstänker dock att barnen tröttnade för den blev rätt så långvarig i duschen så jag tror de använde andra produkter mest.

Sen har vi en duschskum som som kommer från Rituals doftserie Zensation. Den fick bara bo i duschen nån vecka för sen var den slut. Vet inte om någon lekte med den eller om den är extremt odryg. Lite kul var den iaf och doftade rätt gott. Sambon gillade den skarpt och undrade om jag hade någon mer likadan. Den är som gelé som sedan blir till skum, lite som rakgel ni vet. Fast jag hann knappt använda den eftersom den blev tom så fort.

3 kommentarer:

Nina sa...

Gillar att läsa de här inläggen :-)

Önskar dig en trevlig helg!!

beautylana sa...

Någon lekte med Rituals, jag hade en flaska som räckte nästan ett år med att jag använde den en gång per vecka! Den är väldig dryg!

Ninni sa...

Detsamma Nina, tack!
Beautylana, så var det nog.