måndag 20 maj 2013

Recension - Soap & Glory You won't believe your eyes

Soap & Glory är ett rätt så hypat märke i skönhetsvärlden. Det finns inte i Sverige, jag har köpt min tub i London, men har även köpt märkets produkter i Tyskland förut. Jag har testat ett par produkter och kan säga att jag inte är sådär jätteimponerad även om prisnivån är helt ok.

Just nu använder jag den här tuben. Det är en ögonkräm med rullkulor som ni ser. Rullkulorna är sköna och svala på huden, men kanske inte så hygieniska och innehållet kommer nog räcka betydligt längre än vad som känns fräscht. Namnet på denna är lite väl optimistiskt tycker jag. Visst är den skön, men något underverk gör den inte. Den är skön att använda, men jag märker ingen större skillnad på min hud.

En annan grej är att om man tar lite för mycket så sjunker den inte in utan det bildas en gummiliknande yta på huden, det gör att jag helst inte vill använda denna dagtid.
£10,50 får man betala för en sån här tub på Boots Pharmacy, när jag köpte min hade de dock köp 3 betala för 2 på alla märkets produkter. De är inte dyra som sagt.

Ninni ger betyget: 3

3 kommentarer:

beautylana sa...

Jag är så suuugen att testa Soap&Glory. På ebay finns det "best of the brand" för 35£ + frakt. Vill jätte gärna testa den, då jag inte planerar att resa till London snart.

Ninni sa...

Handkrämen ska tydligen vara bra, den kan jag tänka mig.

Kerstin sa...

Den låter ju lite sådär. S&G brukar kunna bättre, enligt min erfarenhet.