onsdag 8 maj 2013

Glossybox april

Jag var en av dem som fick sin Glossybox otroligt sent förra månaden, tror t o m att vi hade gått in i maj månad när de äntligen dök upp. Dessutom är jag sen att rapportera om den så ni har säkert sett boxen i andra bloggar redan. Jag är faktiskt väldigt nöjd med innehållet den här gången så boxen var värd att vänta på. För bara 139:- så tycker jag att de hade lyckats jättebra denna gången.

Jag fick:
-Hårinpackning från Maria Nilas nya serie Palett. Nu har jag visserligen ett helt gäng hårinpackningar hemma just nu, men den här verkar jättehärlig och passar färgat hår.

-Balance Me duschkräm, kanske inte så fantasifullt då Glossybox redan haft det märket i sina boxar tidigare, men duschkräm är vi storkonsumenter av härhemma.

-Tancan brun-utan-solspray, gillar inte bus så mycket pga doften, så denna byter jag nog bort på något av Facebookforumen.

-Etre belle ansiktsmask, tänker prova, har aldrig sett märket förut och det är ju kul med nya märken!

-Skuggpalett från Färg, känns tung och gedigen i handen och färgerna är helt ok, kanske inte kommer att använda den vinröda så mycket, men de andra nyanserna är jättefina.

Dessutom fick man lite olika rabattkoder från de märken som var med i boxen och även tidningen Glossymag som alltid är lite kul att bläddra i.
Visst ser skuggorna fina ut? Glossybox har numera några specialboxar, en för killar och just har de även en mors-dagsbox. Den senare slog jag till på, tror den kommer i slutet av maj. Jag är ju både mamma och över 40 så jag tror det kan finnas produkter som passar både mig och mamsen i den. Boxen för killar har jag sett och jag tror inte min sambo skulle använda så många av produkterna i den så jag har inte köpt den till honom.

7 kommentarer:

Sublimt sa...

Vilken fin skuggpalett, den skulle jag gärna ha fått i mitt paket! Min låda känns rätt... menlös tyvärr.

Tina (Beleza) sa...

Färg-paletten är verkligen jättefin. Kunde jag inte fått den istället för det fula läppstiftet. :/

Honi sa...

Paletten ser himla tjusig ut!

Linda sa...

Istället för paletten fick jag en sketen tub av nån korrigeringskräm, så jäkla uselt i jämförelse... de är ju inte så särskilt rättvisa på Glossy ;-)

Cajsa W sa...

Prova TanCan - den är kanon och luktar INTE illa! (Nästan inget alls faktiskt)

Cajsa W sa...

Förresten, ansiktsmasken innehåller mycket "produkt" så att du kan använda den 2 ggr! Vik ihop masken, stoppa tillbaks i förpackningen och förvara i kylskåpet.

Ninni sa...

Tack för tips!