tisdag 14 maj 2013

Blandad kompott

Idun är ett märke som jag inte provat mycket ifrån, jag hade en skuggpalett, men den fick min mamma då jag hade flera liknande skuggor redan. Nu släpper Idun en massa fina produkter i begränsad upplaga. Allra finast tycker jag att paletten Kärleksört är, kolla bara den tealfärgade skuggan! Inte är paletten särskilt dyr heller med sina 249:-. Vill ni se mer nyheter från Idun så kolla gärna in hos Lipglossbitch.

& other stories heter en ny butik som ägs av H&M och som ligger på Biblioteksgatan i Stockholm. Jag var där i förra veckan och jag kan intyga att det är en helt underbar butik - väldigt fin och rätt så stor! De säljer skönhetsprodukter, både sitt eget märke och andras såsom Dr Bronners organiska tvålar, The Balm och L:a Bruket m fl. Märkets egna produkter ser inte illa ut alls! Jag lockades av ett rouge i klarrosa, men just den dagen var jag inte på shoppinghumör märkligt nog. Även kläder, accessoarer och skor fanns i butiken, allt såg jättefint ut och priserna är helt ok. Jag ska tillbaka till Stockholm senare i sommar och gissa om jag ska dit igen! Men vet ni vad? De har en svensk webshop också! Den finner ni här.

När jag var på Biblioteksgatan så var jag ju såklart även tvungen att dyka in i den nya Sephora-butiken som öppnade häromveckan. Inte heller där köpte jag något (det var nog något fel på mig den dagen). Sephora-butiken i Stockholm är den enda butik i Sverige som just nu säljer Nars, ett märke som ju är väldigt populärt, speciellt för sitt rouge med det dekadenta namnet Orgasm (för skimrigt för min smak). Där fanns även såklart Sephoras eget märke, Frontcover, Make Up Forever, Benefit och andra godsaker. Jag är lite bortskämd med att besöka Sephora i Spanien varje sommar så jag blev faktiskt inte så imponerad, jag tyckte nog att Täby-butiken var finare, eller så var det nyhetens behag när jag var där.
Förresten, nämnde jag att No7 och Botanics lanseras hos Apotek Hjärtat under våren? Jag har inte sett märket ännu hos mitt närmsta apotek, men jag pratade med dem häromdagen och de verkade veta att det är på väg in. Så roligt att Hjärtat är så på hugget med skönhetsprodukter nu, de lanserar ju även sin nya egna serie Apolosophy som jag redan gillar skarpt! Om jag får gissa så får apoteket i Nordstan in produkterna först av butikerna i Göteborg, men det är bara en gissning från min sida. Nån som sett dem redan?

4 kommentarer:

Nina sa...

Jag är super nyfiken på IDUN som är ett märke som jag verkligen gillar SÅÅÅ mycket.

No7 har jag sätt på apoteket hjärtat. Jag gillar no7s mascara som är den jag använder mest just nu.

Ninni sa...

Åh, på vilket apotek såg du No7?

Unknown sa...

Det får bli en sväng till Sephora imorgon när jag är i Stockholm känner jag! Ska på möte på Birger Jarlsgatan så det är ju nära och bra! :-)

Ninni sa...

Fast & other stories tycker jag var finare...