tisdag 7 maj 2013

Lite nya dofter...

Jag har lite nya dofter att visa er. I lördags när jag gick på stan (shoppade handväskan i inlägget från igår) så var jag även inne på The Body Shop. De har ju kommit med en hel del nytt som jag ville titta närmare på. Testade lite härliga oljor och sånt (Moringa-oljan var underbar) och föll sedan för den här body misten med doft av clementin. Jag älskar att man kan spraya lite överallt med sånna här, på kroppen efter dusch, i badrummet när mina killar har förpestat tillvaron där osv. Flaskan är så generös (100 ml) att man inte behöver snåla. Doften är precis som nypressad clementinjuice, helt underbar. En ren doft utan inblandning av något annat.

Jag hade på något sätt ramlat ur kundklubben, men gick nu med igen för det är så kul när medlemstidningen kommer. Det kostar 100:- om året att vara medlem hos TBS, man får samma summa att handla för när man fyller år. Jag fyllde år i april och expediten var gullig nog att dra bort en hundring, trots att vi är inne i maj månad, så man kan säga att medlemsskapet blev gratis.

Jo, sen har jag två små provflaskor från Yves Rocher. Jag bytte till mig dem av gulliga Evelina. Jag har nämligen läst en hel del bra saker om YR's dofter på sistone och byta är ju perfekt! Den ena heter Vanille Noire och jag gillar ju vanilj så det passade bra. Den andra doften heter Rose Absolue, jag gillar inte rosdoft så jag var väldigt skeptisk. Men jag tror jag gillar den och tycker inte den doftar klassisk ros. Rose Absolue kanske inte är någon favorit, möjligen något tantig, men jag kan helt klart tänka mig att bära den. De små flaskorna är ju så himla söta!

3 kommentarer:

Evelinas blogg sa...

Åh, Body Shops dofter är himla härliga! :) Har Mango och Shea, mycket trevliga bekantskaper!

Linda sa...

Jag har checkar på 300kr hos tbs men vet inte vad jag ska lägga dom på :) i lands problem :)

Ninni sa...

Evelina, måste nosa på dem också! Mango har jag haft som bodybutter. Linda, oj vilket jobbigt problem! Eller....inte! Deras serum (det gröna, tror det heter Nutriganics) har fått jättebra i test!