tisdag 21 maj 2013

Mors-dag-boxen från Glossybox

Så dök Mors-dag-boxen från Glossybox upp härhemma. Jag köpte den faktiskt till mig själv för jag är ju en mamma. Dessutom använder min egen mor inte smink alls nästan och jag inser att det innehållet hade hon ändå inte haft mycket nytta av nu med facit i hand. Första intrycket var att den var fint inpackad med sina lila fjärilar och blommor som får mig att tänka på Eurovision song contest.
I min box fanns:

  • Monu Soothing Recovery Balm, en lugnande hudkräm. Ska bli spännande att testa för jag har aldrig hört talas om märket. 
  • Macadamia Natural Oil, healing oil treatment. Håroljor känns kanske lite tjatigt vid detta laget. Jag har fått håroljor från både Maria Nila och Morroccanoil tidigare med Glossyboxar. Dessutom är inte denna fullstorlek och om jag minns rätt så skulle man bara få fullstorlekar med denna box. Men jag kanske minns fel.
  • Bellápierre Super lipgloss i färgen Clementine Citrus. Varför kan de inte lägga med lite mer vanliga färger i boxarna? Hur många passar i orange? Inte många. Hoppas detta är skirt, vet inte om jag vill prova för jag kanske byter bort det. Synd för jag hade gärna testat märket, men det ska ju ändå kännas som en produkt som passar mig då. 
  • Becca Creme Blush i färgen Turkish Rose. Helt ok färg denna gången, tror den passar de flesta. Rouget har nog legat lite varmt för det är lite svettigt på ytan, men det är säkert inget fel på det.
  • MeMeMe ögonskugga i färgen Zest. Ännu en färg som jag inte gillar och som känns rätt så speciell. Jag är ingen fantast av grönt, vissa gröna nyanser gillar jag, men inte denna. Den kommer jag inte ens att öppna utan försöka byta bort. Nån som är intresserad? 

Fick även en förpackning med makeupsvampar från Emite Make Up, ännu ett märke som jag inte testat, tror det är svenskt. Men svampar känns ju inte så representativt för ett märke direkt om de nu ville göra reklam för sig själva. Hur tänkte de där?

Näe, den här boxen var inte så kul faktiskt. Tyckte nog senaste vanliga boxen var bättre om jag minns rätt. De bästa produkterna var hudkrämen och rouget och den sämsta var nog ögonskuggan, som dessutom var en budgetprodukt för 59:-. Men å andra sidan var boxen inte så dyr heller. Jag funderar även på att sluta prenumerera på boxen. Jag kan ju faktiskt titta in på facebook-bytessidan ändå och köpa produkter av folk som vill sälja om jag är intresserad av enstaka produkter. Det är jättemånga som säljer och byter där.

9 kommentarer:

Linda sa...

Jo, det var enbart fullstora produkter man skulle få - du minns inte fel!

Lotta L sa...

Jag funderade på att beställa den här, men tycker inte att jag missat något speciellt... Dåligt att inte få alla fullstora produkter när det står att det ska vara det!

Ninni sa...

Glossybox säger nu att det är fullstorlek fast fel storlek gentemot informationskortet. Värdet på boxen är 830:- och de hade utlovat ett värde på över 1000:-. De som vill skicka tillbaka sina boxar får göra det gratis, men det är ju rätt bökigt...

Anonym sa...

Tänkte säga att lipglossen ger nästan ingen färg alls på läpparna

Ninni sa...

Ok, bra att veta. Tack.

Cajsa W sa...

Jag skall skicka tillbaka min box - förutom ca 200,- lägre värde så fick jag samma hopplösa färger som du Ninni! Det skulle ju vara en Mors dag box med samma innehåll som passar "alla" - inte f-n passar alla i skogsgrönt och knallorange!

Ninni sa...

Jag håller med dig fullständigt. Jag kommer inte att beställa nån sån här box mer och kommer nog att säga upp prenumerationen också för jag börjar tröttna. Grön och orange är typiska sånna färger som blir kvar sist när de säljer ut på rea.

Tanci sa...

Heej Ninni,

Vad heter den facebook-bytessidan?

Kram

Anonym sa...

Även jag skall skicka tillbaka boxen, som jag visserligen beställde år min Mor.....
Den här facebooksidan vad heter den?