måndag 27 maj 2013

Småtips och rabatter

Jag vet att ni uppskattar att få tips om rabatter och erbjudanden, jag gillar själv att läsa om sånt. Därför har jag här samlat ihop lite smått och gott:

Hos Yvonne Ryding får man just nu 25% på kroppsoljan från märket. Tänk vad snyggt på bruna ben! Erbjudandet gäller till den 5 juni. Ord pris 179:-. Problemet är bara att när jag går in på www.yvonneryding.se så kommer jag in i hennes amerikanska webshop så jag vet inte hur man ska nyttja erbjudandet. Men ni har säkert bra tips där. :-)

MUA har fått in nya nagellack för bara 11:-/st. Lacken finns i 15 färger. Jag tycker att flaskorna är lite väl lika Essie's lack. Jag tror inte kvaliteten är lika hög dock, men när det gäller modefärger så gör det kanske inte så mycket?

Cherryculture har 20% rabatt på hela sortimentet med koden MDS2013 fram till den 28 maj. Passa på att handla NYX, Milani och Jordana till mycket bra priser.

ELF har 40% rabatt med koden 052013 till och med den 28 maj kl 11:30. Gäller dock ej reavaror.

Korres svenska shop har rea ända till den 31 juli, men godbitarna går ju alltid åt först så passa på att fynda, vissa produkter är nedsatta med 50%.

29-30 maj är det medlemsdagar på The Body Shop. 100:- rabatt vid köp över 500:- och alla som handlar får en vattenflaska (tillverkad av sockerrör) på köpet. Alla som handlar online får dessutom en Almond hand&nailcream värd 60:- på köpet. Så passa på att bli medlem nu om du vill handla.

2 kommentarer:

Marie sa...

Hej Ninni!
Vad konstigt att du hamnar på en amerikanska siten?
OM du scrollar längst ner på startsidan så går det att välja både land och språk där. Förhoppningsvis kommer du rätt då :)

Lycka till!

MVH
Marie
(marknadskoodinator - YR)

Ninni sa...

Åh, tack! :-)